De webshop voor welness artikelen | Onderdeel van Spa Industries Europe

Energie besparen

Energieneutraal leven, hoe doe je dat?

Het klinkt allemaal zo makkelijk, je wilt energie besparen en meer energie neutraal gaan leven. Maar waar begin je nou eigenlijk? Wat zijn de kosten en wat kan je eigenlijk zelf doen om energie te besparen? Op deze pagina zijn al onze berichten te vinden over energieneutraal leven. En hoe kan je nou eigenlijk energie besparen.

Energie besparen duur?

Veel mensen denken dat energie besparen duizenden euro’s kost. Dit is alleen helemaal niet zo. Door allemaal verschillende aanpassingen te doen aan je huis kan je beetje bij beetje je huis verduurzamen. En tuurlijk zal je op den duur ook eens een dure investering moeten doen zoals het plaatsen van zonnepanelen of het isoleren van je huis maar ook hierop kan je besparen door de juiste keuzes te maken!

Besparen op energie en gas

We horen steeds meer dat mensen bij het besparen op energie het of over het besparen van stroom of over het besparen van gas hebben. We vinden het vooral belangrijk om mensen bewust te maken van de manieren waarop je op beide bronnen van energie kan besparen. Niet alleen voor het milieu maar ook simpelweg voor je portemonnee.