De webshop voor welness artikelen | Onderdeel van Spa Industries Europe

De tochtstopper van Action helpt je bij het gevecht tegen de kou

De tochtstopper van de Action, je hebt er vast wel iets over gehoord of gelezen. Heel vreemd is dat niet! De winter kan een onverbiddelijke tegenstander zijn. 

Terwijl we ons huis proberen te verwarmen en te isoleren, sluipt de kou toch nog naar binnen via kieren en spleten. En dat is zonde, want juist de kostbare warmte wil je binnenhouden. Niet alleen omdat het natuurlijk aangenamer is, niet bibberend voor de buis te hoeven zitten, maar ook omdat energie duur is!

Inhoud

Wat is een tochtstrip?

Voordat we ingaan op de tochtstrip van de Action, is het belangrijk om te begrijpen wat een tochtstrip precies is en waarom het de moeite waard is om er een aan te schaffen.

Een tochtstrip heeft als doel om tocht en koude lucht van buitenaf buiten te houden, waardoor warmteverlies wordt verminderd. Het is een smalle strook materiaal dat langs de randen van deuren en ramen wordt aangebracht om openingen af te dichten. 

Deze strips dragen bij aan verschillende aspecten van huiselijk comfort, waaronder het verbeteren van energie-efficiëntie, geluidsisolatie en bescherming tegen stof. Ondanks de eenvoud van het product, biedt een tochtstrip aanzienlijk gemak en comfort.

De strijd tegen tocht

Tocht glipt door de kleinste openingen, waardoor we meer moeten stoken om het binnen warm te houden. Dit resulteert niet alleen in hogere energierekeningen, maar het is ook slecht voor het milieu. Daarom is het belangrijk om deze ongewenste luchtstroom te stoppen, en daar kan de tochtstopper van Action bij helpen.

Eenvoudig en effectief

De Tochtstopper is een eenvoudig maar doeltreffend product. Het is een langwerpige rol, meestal gevuld met isolerend materiaal zoals schuim of textiel. Je plaatst het simpelweg langs de onderkant van de deur of het raam waar de tocht vandaan komt, en het zorgt voor een effectieve barrière tegen koude luchtstromen.

Betaalbaarheid en beschikbaarheid

Een van de grootste voordelen van de tochtstopper van Action is de betaalbaarheid. In tegenstelling tot sommige andere oplossingen voor tochtproblemen, is de tochtstopper zeer betaalbaar, waardoor het een toegankelijke optie is voor iedereen die op zoek is naar een snelle en effectieve oplossing. 

Bovendien is het verkrijgbaar bij de Action, een winkelketen die bekend staat om zijn betaalbare prijzen en brede assortiment aan producten.

Milieuvriendelijkheid

Naast het feit dat het energiebesparend is, draagt de tochtstopper ook bij aan milieuvriendelijker wonen. Door het verminderen van de behoefte aan extra verwarming, vermindert het indirect de uitstoot van broeikasgassen die verband houden met het verbranden van fossiele brandstoffen.

Ook niet geheel onbelangrijk, je maandelijkse energierekening zal weer ietwat minderen. En dat is niet geheel onbelangrijk, toch?

Action tochtstopper kopen of bestellen?🧐 

De tochtstopper van Action is een eenvoudige, betaalbare en effectieve oplossing voor tochtproblemen in huis. Het helpt niet alleen om de warmte binnen te houden en energie te besparen, maar draagt ook bij aan een milieuvriendelijker huishouden. Dus als je deze winter de kou wilt verslaan zonder je budget te overschrijden, is de tochtstopper van Action wellicht precies wat je nodig hebt. Bestel eenvoudig en snel online via de website van Action: https://www.action.com/nl-nl/p/2579223/tochtstopper/